Små føtter setter også store spor!

Juni er en måned hvor sommerfølelsen inntar oss alle, men mest spesielt er det når vi går mot avslutning for skolestarterne våre. De fleste har vært her i fem år og noen har kommet til etter hvert. Alle har satt sine unike spor. Det er med vemod vi sender de i fra oss, men med håp om at vi har bidratt til mestring, utvikling, lek og fellesskap (artikkel fortsetter- trykk på overskrift)

Vi i barnehagen sitter igjen med mange minner. Det er fantastisk å få være en del av barns første leveår - noe vi gjør med både ydmykhet og respekt. Hvert barn har satt sitt spor og vi håper at vi har bidratt til at disse årene huskes med glede for hver enkelt av dem.

Og selv oppsummerer de barnehagelivet slik: - artig å være i barnehagen - gøy å leke - fint å gå i barnehagen å være med alle - spennende å ligge over - spille i band på avslutning - fint med tur - jeg har kommet før voksne en gang - da jeg var liten sovnet jeg i fanget til en voksen

Dette har jeg lært: - å være grei - å skjære opp frukt - å tove baller - å ikke klipe igjen, men si stopp - lage snurrebass - lært om å starte på skolen - ikke dytte og slå - æ har ikke lært noe, æ Lykke til videre på ferden flotte skolestartere🥰