GOD PÅSKE!!

Annerledes tider setter kreative hjerner i gang! Og nå rett før påske ønsket vi å sette litt ekstra pris på barn og foreldre. Dette førte til at hver avdeling fikk brev fra påskeharen om en overraskelse som de måtte finne på området . Med gule brød, gul gele og gul solrik ble deretter lunsjen servert ute av 3 lykkelige påskekyllinger . Og denne opptakten til påske ble så avsluttet med en hilsen til foreldre/foresatte fredag morgen med "coffè to go" og noe attåt.

Vi har i mange har arrangert påskefrokost for barn og foreldre og en dag skal vi gjøre det igjen. Men vi ville allikevel gjøre noe ekstra i år også selv om vi måtte tenke annerledes med tanke på smittehensyn.

"Alt skal bli bra!" er også et statement vi mener, men vi må gjøre noe bra her vi står akkurat nå også. Derfor er det viktig at vi finner kreative løsninger på å vise at vi setter pris på barna, de ansatte og foreldre/foresatte. For det er nettopp sammen vi kan stå den av.