VINTERGLEDE!

Vinter og snø inviterer til lek og moro. Selv om kuldegradene viser mange minus behøver ikke dette å være hinder for aktivitet og lek ute. Gode klær og bevegelse er viktig for å holde varmen. Samtidig er vi opptatt av sikkerhet og helsen til barna. Vind har vi stor respekt for. Derfor sjekker vi stadig kinn, tær og hender for å forhindre skader. Og blir vinden for stor i åpne terreng kryper vi inn mellom trærne eller finner annen ly. Det er aldri en skam å snu heller!

I nærområdet har vi tilgang til både akebakker, ulike skiområder, skøyteis både på bane og vann. Da er det både vær, forhold og barns medvirkning som bestemmer hvor en ferdes på turdagene. Noen ganger tennes det bål (i henhold til lov) eller man tar med seg varm mat og/eller drikke. Trivsel er viktig og noen ganger må dette både oppdages og trenes på. Men været er sjelden hindring